Konsulenter

Bo Præst Nielsen

Har som IT konsulent leveret løsninger til de største virksomheder i DK indenfor en bred vifte af branchegrupper bl.a. finans, offentlig forvaltning og forsvar, bygge/anlæg, retail, IT og kommunikation, medicinalbranchen, fødevarer mm.

IT løsningerne er typisk udgået fra virksomhedernes behov for styring af forandringerne i deres virksomhed og altså typisk metodemæssigt haft afsæt i projekt- og projektporteføljemetodologier.

Af IT løsninger kan her fremhæves:

 • Løsning til minimering af de administrative omkostninger ved styringen af et større finansinstituts portefølje af projekter. Samt at højne kvaliteten af data for optimering af virksomhedens strategiske beslutningskompetence
 • For et større rådgivende institut at sikre at informationslagring og deling af information lever op til juridiske krav for håndtering af sensitive data
 • Gennem brugervenlig IT løsning at reducere de administrative omkostninger for entrepriseafregningen af større vejanlæg i DK
 • Løsning til styring af ressourcekapacitet til en række større virksomheder
 • Udvikling af IT produkt for en konsulentvirksomhed at kunne overgå til retail salg

Kompetenceområder:

 • IT udvikling
 • Knowledge Management
 • Projekt- og Porteføljestyring
 • KommunikationsstrategiThobias Laustsen

Thobias Laustsen har siden 2003 arbejdet som ledelses- og organisationskonsulent, coach og underviser.

Thobias arbejder med organisations- og ledelsesudvikling indenfor mange forskellige brancher.

Thobias har blandt andet arbejdet med udviklingsprojekter hos ThyssenKrupp elevator A/S, Valdemar Birn A/S, Steen & Strøm, Scandic Hotels, Norddjurs Kommune, Løgismose - Meyers, Sticks n’ Sushi, FFV Energi og Miljø A/S, Svendborg Kommune og mange flere.

Uddannelsesmæssigt har Thobias undervist b.la. i Ledelse i praksis, coaching i organisationer, ledelse med Social Kapital, coaching og konflikthåndtering og oplevelsesledelse.

Fagligt spænder Thobias vidt. Han er b.la. uddannet CTT2 (certificeret konsulent i Kulturelt analyse værktøj) hos Richard Barrett. Følelsesmæssig intelligens coach hos Adele Lynn. Supervisor hos Inpraxis v/Dorte Lund-Jacobsen. Clairvoyant hos Birgitte Pragst. Gennemgået et 2-årigt træningsforløb i organisations- og familieopstilling hos Humanvision. Certificeret Heart Math instruktør. HD i regnskab fra Syddansk Universitet - og har taget adskillige kurser i meditation.
Leif H. Alken

Har stor erfaring med, i samarbejde med klienten og dennes medarbejdere, at planlægge og realisere projekter samt at uddanne og lede den konsulentstab, der er nødvendig for realiseringen - samt foretage de nødvendige ansættelser.

Leif H. Alken har specialiseret sig i strategiske udviklingsprojekter rettet imod trimning af virksomheder. Dette er bl.a. sket gennem projektet "Medarbejderaktiveret Produktionsudvikling" initieret af Erhvervsfremme Styrelsen, samt projektet "Produktivitet gennem Medarbejderudvikling", der var et samarbejde mellem Dansk Industri, Ankerhus og tre virksomheder. Projekterne dokumenterer, hvordan øget effektivitet og kvalitet kan opnås gennem forbedret samarbejde, klare kunde- og leverandørforhold og selvstyrende grupper. Begge projekterne er udførligt dokumenterede.

Har siden 1996 udviklet og implementeret koncepter omkring:

 • Lean Management
 • Værdibaseret Ledelse

Har siden 2003 udviklet koncepter specielt rettet mod uddannelses organisationer med henblik på at forbedre kvaliteten i uddannelsen, samt af læringsprocesserne.