Konsulenter

Bo Præst Nielsen

Har som IT konsulent leveret løsninger til de største virksomheder i DK indenfor en bred vifte af branchegrupper bl.a. finans, offentlig forvaltning og forsvar, bygge/anlæg, retail, IT og kommunikation, medicinalbranchen, fødevarer mm.

IT løsningerne er typisk udgået fra virksomhedernes behov for styring af forandringerne i deres virksomhed og altså typisk metodemæssigt haft afsæt i projekt- og projektporteføljemetodologier.

Af IT løsninger kan her fremhæves:

  • Løsning til minimering af de administrative omkostninger ved styringen af et større finansinstituts portefølje af projekter. Samt at højne kvaliteten af data for optimering af virksomhedens strategiske beslutningskompetence
  • For et større rådgivende institut at sikre at informationslagring og deling af information lever op til juridiske krav for håndtering af sensitive data
  • Gennem brugervenlig IT løsning at reducere de administrative omkostninger for entrepriseafregningen af større vejanlæg i DK
  • Løsning til styring af ressourcekapacitet til en række større virksomheder
  • Udvikling af IT produkt for en konsulentvirksomhed at kunne overgå til retail salg

Bo er certificeret Sociocratic Facilitator. Han har med mere end 20 års erfaring som konsulent deltaget og arbejdet med organisationsstyring og ledelse i et stort antal virksomheder.

Desuden som ejer og stiftende partner i sin tidligere virksomhed - med et voksende antal medarbejdere - at opleve udfordringerne ved ledelse på sin egen krop.

Kompetenceområder:

  • IT udvikling
  • Knowledge Management
  • Projekt- og Porteføljestyring
  • KommunikationsstrategiThobias Laustsen

Thobias Laustsen har siden 2003 arbejdet som ledelses- og organisationskonsulent, coach og underviser.

Thobias arbejder med organisations- og ledelsesudvikling indenfor mange forskellige brancher.

Thobias har blandt andet arbejdet med udviklingsprojekter hos ThyssenKrupp elevator A/S, Valdemar Birn A/S, Steen & Strøm, Scandic Hotels, Norddjurs Kommune, Løgismose - Meyers, Sticks n’ Sushi, FFV Energi og Miljø A/S, Svendborg Kommune og mange flere.

Uddannelsesmæssigt har Thobias undervist b.la. i Ledelse i praksis, coaching i organisationer, ledelse med Social Kapital, coaching og konflikthåndtering og oplevelsesledelse.

Fagligt spænder Thobias vidt. Han er b.la. uddannet CTT2 (certificeret konsulent i Kulturelt analyse værktøj) hos Richard Barrett. Følelsesmæssig intelligens coach hos Adele Lynn. Supervisor hos Inpraxis v/Dorte Lund-Jacobsen. Clairvoyant hos Birgitte Pragst. Gennemgået et 2-årigt træningsforløb i organisations- og familieopstilling hos Humanvision. Certificeret Heart Math instruktør. HD i regnskab fra Syddansk Universitet - og har taget adskillige kurser i meditation. Certificeret Sociocratic Facilitator.